Al Hidanah's FotoPage

By: Al Hidanah Zahriladha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 26-Nov-2006 14:55 Email | Share | | Bookmark
Bersantai depan rumah



Masa nie papa bawak dana kuar depan rumah amik angin kejap...mama masak kat dalam rumah tuhh untuk lunch......


Saturday, 25-Nov-2006 14:44 Email | Share | | Bookmark
Pergi Shooping kat City Centre naik bas Double Decker




Pagi nie cuaca nampaknya ok..kami pun cepat2 bersiap2 nak gie city centre nie...heheheh bosan dah duduk rumah ..nie lerr masanya nak tengok2 negeri orang.....kami belum ada kenderaan lagi so naik bas lerr gamaknya....


Friday, 24-Nov-2006 14:26 Email | Share | | Bookmark
Malam yang tersangat penat



Gambar nie diambil lepas makan malam kat rumah baru kami di 161 Argie Avenue....masa nie papa penat sangat sampai tak sempat nak bukak baju tuhh..teruss aje zzzzz....hidanah biasak lerrr kerja menyakat aje....tuhh belumm abis makan lagi tuhh......


Thursday, 23-Nov-2006 13:46 Email | Share | | Bookmark
Si comot yang kuat makan coklat



Lihatlah gelagat si Hidanah nie......syokk giler makan coklat habis muka dia comot...


Monday, 20-Nov-2006 13:05 Email | Share | | Bookmark
1st day di Leeds

Ini adalah hari pertama kami tiba di Leeds. Ketibaan kami disambut oleh Badrul kawan kami di KUTKM dulu...sejuk betul keadaan diluar airport tuhh....kelam kabut kami tukar baju tebal. Hari pertama kami lepak kat rumah Barul dulu kat Woodlane House. Tengok lerr muka kami bertiga muka yang letih giler...kami makan2 dulu lepas tuhh terus aje tidur sbb masa nie malam panjang dari siang.....zzzzzz


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net